Dijkstra Förpackning

Förpackningar av toppkvalitet!

Specialist på förpackningar

Dijkstra Förpackning är förpackningsspecialisten som huvudsakligen fokuserar på grossister och stora konsumenter av PP-påsar. Våra kunder består bland annat av konfektyrtillverkare och producenter av nötter och choklad.

PP-påsar - högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser

Dijkstra Förpackning specialiserar sig på olika typer av påsar såsom cellofanpåsar med sexkantig botten, cellofanpåsar med fyrkantsbotten, sidovikta påsar, diamantpåsar, cellofanstrutar och mikroperforerade påsar. För många år sedan började Dijkstra Förpackning med import och leverans av påsar, och genom åren har vi utökat vår kunskap om detta. Vi har ett nära samarbete med fabriken och som ett resultat har ett stort och välsorterat sortiment byggts upp. Sortimentet består till stor del av otryckta påsar, men det är även möjligt att beställa produkter med din egen design på. Eftersom produktionen sker internt kan Dijkstra Förpackning leverera alla typer av påsar till konkurrenskraftiga priser och vi kan garantera att våra produkter håller hög kvalitet. Är du intresserad av en viss typ av påse eller någon annan produkt från vårt sortiment? Kontakta oss då och vi återkommer med en offert helt utan bindning. Du kommer märka att kvalitet inte alltid behöver kosta skjortan!

Övrigt sortiment

Förutom det stora utbudet av påsar hittar du flera andra typer av förpackningar i vårt sortiment. Vi erbjuder också kassar i olika varianter såsom LDPE, HDPE, DKT och pappersbärkassar. Återigen är det möjligt att få dessa tryckta med din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. För PP-skivor kan du också kontakta oss och även de kan tryckas med din egen design. Dessutom har vi olika butikstillbehör. Bland annat hittar du kartongpåsar, kuvert, postorderpåsar, etiketter och naturligtvis även termorullar, kassarullar, prissättningsutrustning och pris- och nummerlappar.

Våra styrkor

Personlig service
Hos Dijkstra Förpackning har du alltid en egen kontaktperson. Detta gör att vi alltid kan hålla en tillmötesgående och personlig kommunikation till våra kunder.

Kvalitet
Hos Dijkstra Förpackning får du alltid högkvalitativa produkter. Men inte bara våra produkter, utan även vår service och kunskap håller alltid hög standard.

Priser
Vi erbjuder toppkvalitet till ständigt konkurrenskraftiga priser.

Utbud
Vi har många produkter i lager och kan därför också leverera varorna snabbt.